Attracties

Inspiratie nodig voor een dagje uit met de kinderen of de hele familie? Ga naar een pretpark, attractie of dierentuin! Pak de trein en profiteer van korting in de Spoordeelwinkel. Er is genoeg te doen, dus boek snel en ga op pad.

  • Elke maand 25
    nieuwe uitjes

  • Altijd de beste deal
    voor je dagje uit

  • In één keer online
    tickets en vervoer kopen

Dagje uit met kinderen met de trein

Pak de trein op je dagje uit naar een attractiepark en de voorpret begint onderweg al. Gezellig met z’n allen in de trein. Iedereen heeft de ruimte, en je hoeft niet op de weg te letten. Ideaal als je een dagje op stap gaat met de kinderen. En die overvolle parkeerterreinen en lange rijen bij de betaalautomaat? Daar wandel je gewoon voorbij.

Reizen van het station naar de attractie

Veel attracties zijn goed te bereiken met het openbaar vervoer of gratis pendelbussen. Je wordt voor de deur afgezet en begint meteen aan een dag vol plezier. Alle uitjes die je boekt via de Spoordeelwinkel liggen op maximaal 10 minuten lopen van een treinstation of ov-halte. Tip: plan je reis in de Reisplanner Xtra app van NS, en je krijgt advies van deur tot deur.

Welke attractie kies jij? Ondersteboven in de grootste achtbaan van Walibi Holland, de sprookjeswereld van de Efteling ontdekken of wereldsterren van wel heel dichtbij bekijken in Madame Tussauds? 

Boek nu je uitje met korting

In de Spoordeelwinkel boek je een dagje uit met de familie in combinatie met een treinkaartje met korting. Iedere maand hebben we meer dan 25 nieuwe uitjes. Je bestelt in een keer toegangskaartjes voor de attractie en treinkaartjes, gewoon online. Print beide kaartjes uit. Met het treinkaartje check je in bij NS, het toegangskaartje neem je mee naar de kassa.