Evenementen & Cultuur

Zoek je inspiratie voor een dagje uit? In de Spoordeelwinkel vind je iedere maand 25 nieuwe uitjes die je in combinatie met treinkaartjes met korting boekt. Boek snel, pak de trein en profiteer van jouw voordeel!

  • Elke maand 25
    nieuwe uitjes

  • Altijd de beste deal
    voor je dagje uit

  • In één keer online
    tickets en vervoer kopen

Jouw dagje uit begint al in de trein

Stap de trein in en je dagje uit begint. Bezoek bijvoorbeeld museum Rotterdam, BODY WORLDS in Amsterdam of OBJECT Rotterdam. Of ga naar een van de vele beurzen in de Jaarbeurs of RAI, zoals de Huishoudbeurs of de Vakantiebeurs. Bekijk onderweg het programma, stippel alvast een looproute uit door het museum of zoek een leuk restaurant op. Geen zorgen over files, een parkeerplek vinden of rijen bij de betaalautomaat. Musea liggen vaak in de binnenstad, dus sla 2 vliegen in een klap en plak een dagje stad aan je museumbezoek vast. ‘s Avonds plof je tevreden op de treinbank en laat je je naar huis rijden.

Reizen van het station naar de ingang

Alle uitjes die je via Spoordeelwinkel boekt liggen minder dan 10 minuten lopen van een treinstation of ov-halte. Bij sommige uitjes brengt een gratis pendelbus je naar de ingang. Je wordt voor de deur afgezet en begint meteen aan een dag vol plezier. Tip: plan je reis in de Reisplanner Xtra app van NS, en je krijgt advies van deur tot deur.

Boek nu je uitje met korting

In de Spoordeelwinkel boek je toegang tot evenementen en musea in combinatie met een treinkaartje met korting. Je bestelt eenvoudig online. Het e-ticket voor de trein laad je op je telefoon in de Reisplanner Xtra app van NS. Printen kan ook. Het toegangskaartje neem je mee naar de kassa van het evenement, de beurs of het museum.